Sweet Potato fritter

Disse pommesfritter af søde kartofler er simpelthen den bedste side dish til næsten hvad som helst.
De kræver minimalt forberedelse og såsmager de bare himmelsk som et glimrende alternativ tilde almindelige pommesfritter.



4 Pers.
1 kg. søde kartofler (brug gerne nogle store)

1l rapsolie

salt

skræl kartoflerne og skær dem i ca. 8x8mm tykke pommesfritter. Kog dem i saltet vand i 3 min oglad dem dryppe af, enten på køkkenrulle eller i en stor sigte.

Varm olien op i en gryde til ca.160 grader, brug evt. enden af en tændstik tilattjekke med. Når olien bruser op omkring den, er den klartil brug.

Friter i ca. 5 min. eller til de har taget godt med farve og er blevet mørke i gløden. Tag dem op med en hulske og placer på fedtsugende papir og drys med salt.

Server som tilbehør til bøffer, burger, chili eller bare som en lækker snack med din yndlings dip.

Kommentarer