Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler


4 pers.
1 Spidskål
1 Løg
3 Fed Hvidløg
2 Gulerødder
1 Snack Peber
150g Mark Champignon
1 Lime
2 Spk Ris eddike
1/2 dl soya
Salt
Peber
Neutral olie 


Skær løg i tynde både og hvidløget i tynde skiver. Gulerødder og snack peber skæres i tynde strimler, halver champignons.
Kom en god slat neutral olie i bunden af en wok og svits løg og hvidløg ved høj varme, kom dernæst gulerødder i  rør lidt rundt, dernæst snack peber efterfulgt af champignon og til sidst fintsnittet spidskål.
Svits det hele kort og til sidst kommes riseddike og soya ved. smag til med salt, peber og limesaft.

Egg Fried Nudler

150g nudler
3 æg
2 spk soya
salt

Kog nudlerne i rigeligt med saltet vand til de er al dente. Si vandet fra og varm dernæst en stege pande op og slå 3 æg ud i panden, bland dem sammen til de begynder at samles og tilsæt så nudlerne og soya, vend nudlerne med æggeblandingen og server sammen med grøntsagerne.



Denne opskrift er en del af Januar kuren og giver dig alt hvad du har brug for af næring. Idag en vegetar ret, men proteinet kommer fra æggene.
Tilføj gerne kylling eller oksekød hvis du synes der mangler noget. I denne opskrift er udeladt chili så den er børnevenlig, men kan sagtens tilføjes og vil kun gøre den bedre.

Kommentarer