Pasta penne med kraftig tomatsovs

En lækker, simpel og billig ret med masser af smag og varme der vækker minder fra ferierne til Italien.



4 Pers.
500g pasta penne

3 dåser flåede tomater á 400g

5 fed hvidløg

2 zitauerløg

1 glas syltede peberfrugter

1 spsk. paprika

salt

peber

sukker

olivenolie

revet manchego eller parmesan

1 bundt basilikum


Varm en sauté pande op ved høj varme, tilsæt rigeligt olivenolie og svits finthakket løg og hvidløg i et par minutter inden paprika svitses af kort. Derefter kommes tomaterne ved og der skrues ned til medium varme og lad simre i 15-20 min. til den tykner og bliver kraftig i smagen.
efter 10 min. tilsættes de syltede peberfrugter.
Til sidst tilsættes en lille tsk. sukker og der smages til med salt og peber. tag 3/4 af basilikum bundet og hak groft og kom ved tomatsovsen

Sæt en gryde over med rigeligt let saltet vand og bring op til kogepunktet. Kom pastaen i og tilbered dem til de er al dente.

Anret i dybe pastatallerkener med pasta, tomatsovs, rigelige mængder revet manchego eller parmesan. lidt friskkværnet peber og nogle basilikumblade på toppen.
En rigtig budget venlig ret der ikke kun behøver at indtages fordi der skal spares  penge.

Kommentarer