Hokaidosuppe med sprød chorizo

En lækker varm efterårsret, med masser af smaglige til din kølige aftener.




4 Pers.

1 Hokaido græskar

1 løg (zitaur)

2 fed hvidløg

2 store gulrerødder

4 kartofler

1/4 l madlavningsfløde

1 lime

150g chorizo pølse

1 chili

250g cremefraiche 18%

salt

peber

olivenolie


Skær løg og hvidløg i grovestykker. halver græskaret og rens det for kerner, skær det ligeleds ud i grove stykker.
Gulerødder og kartofler skrælles og skæres også i grove stykker.
Alle grøntsagerne svitses i en stor tykbundet gryde med en god slat olivenolie i ca. 5 min. til græskaret begynder at tage farve.
Hæld ca. 1 liter vand ved så det næsten dækker grøntsagerne.Lad koge ved middel høj varme i 20 min. til alle grøntsagerne er møre.
kom madlavningsfløde ved  og smag til med salt og peber, lad koge op og server med sprødstegt chorizo, finthakket chili, og en skefuld cremefraiche.

Kommentarer