Fladbrød på grill

Et lækkert og nemt brød uden hævetid. Klar på 5 min.



8 brød
400g manitioba mel (eller hvedemel)

350g vand

10g salt

1 tsk. salt

bland alle ingredienser godt i en skål, vend derefter dejen ud på et mel dækket bord og ælt det let, til dejen føles fast og ikke sidder fast på hænderne. Kom den tilbage i skålen, dæk til og lad stå i ca. 10 min.

hæld dejen ud på et meldækekt bord, del dejen i 8 stykker, tryk dem flade så de er ca 1 cm. tykke.

Tænd grillen eller grillpande for fuld knald, pensl den ene side med lidt olivenolie og drys med lidt salt og kom den side på den varme grill. Lad ligge et par min. inden den vendes om og får yderligere et par min. til en gylden og let brændt overflade opnåes på begge sider.

server straks

Tip!!! istedet for ren olivenolie, kan et fed hvidløg knuses i og bruges som hvidløgsolie. 

Kommentarer