Grill kylling på rotisserie og frisk spidskåls salat

En super lækker og frisk  sommer meny.


3-4 Pers.

Grill Kylling på Rotisserie
1 frilands kylling 1400g

1 løg

1 citron

4 fed hvidløg

barbecue krydderi

salt

peber

olivenolie

Rens og skyl kyllingen indvendigt og udvendigt. Gnid indersiden med friskkværnet peber og salt. Skær løg, hvidløg og citron i grove stykker og fyld kyllingen.
Gnid ydersiden med salt, peber, barbecue krydderi og lidt oliven olie.
Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min. til kødet er fast. Undgå at åbne og lukke for mange gange, da dette vil medvirke til at temperaturen stiger og falder hele tiden.

Spidskåls salat
1 spidskål

1/2 agurk

15 radisser

3 dl. cremefraiche 9%

4 spk. purløg

1 tsk. sukker

1 spk. citron

salt

peber

Snit spidskål i strimler, fjern det indre af agurken og snittes i fine stykker sammen med radisserne, bland det sammen i en skål. Dressingen blandes af cremefraiche, fint snittet purløg, citron og sukker, der smages til med salt og peber.
bland det hele sammen og smag  salaten til.

Kommentarer