Grillsalat m. kartoffel og squash

Et super lækkert tilbehør til sommerens grill aftener.


4 Pers.

1,5kg nye kartofler

1 stor squash

2 fed hvidløg

1 bundt purløg

1/2 bundt persille

1 citron

olivenolie

salt

peber

Rens kartoflerne for urenheder og kog dem med skræl i let saltet vand i ca. 8 min. til de er al dente. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.
Imens skæres squashen på langs i 1 cm tykke skiver, pensle skiverne med oliven olie og drys med en god gang salt. Grill dem 3-4 min. på hver side.

Skær kartoflerne i mudrette stykker, knus hvidløg og bland med kartoflerne sammen med revet citronskal af 1 citron, hakket purløg og persille, 4 spk. olivenolie, salt og peber.
Til sidst skæres squash i tynde skiver og vend med salaten. Smag til med salt, peber og citronsaft

.

Kommentarer