Pastasalat med skinke og cheddar

En enkel og lækker pastasalat  hvor der er plads til rester til næste dags madpakke.



4-6 pers.

500g tørret pasta

2 skalotteløg

300g græsk yoghurt

200g røget skinke

250g cheddar

1 bundt dild

100g ærter

100g majs

1 tsk. dijon sennep

salt

peber

Kog pastaen al dente i let saltet vand, tager ca. 9 min. kom den færdigkogte pasta i en sigte og skyld med koldt vand, så den afkøles og du undgår at den klister sammen.

halver skalotteløget og snit den fint, skinke og cheddar skæres i 2-3mm tykke kvadrater på 1x1 cm. Dilden hakkes fint.
bland løg, skinke, cheddar, dild, ærter og majs med pastaen og den græske yoghurt og sennep.
Smag pastasalaten til med salt, peber og sennep.

Server evt. med friskbagt brød.

Kommentarer