en super lækker frisk salat perfekt til en lun sommeraften.
4 pers.
250g perlespelt
200g blokfeta
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl. Frosne ærter
1/2 dl tørrede tranebær
1 spk. Olivenolie
Salt
Peber
Skyl perlespelten grundigt i koldt vand. Kog den derefter i rigeligt let saltet vand i ca. 25 min eller indtil de er møre, men stadig har bid og struktur.
Imens snittes skalotteløg i tynde strimler, hvidløg knuses fint og kommes i en skål sammen med de frosne ærter.
Når perlespelten er færdig sies vandet fra og kommes i skålen med løg og ærter, olivenolie kommes henover, feta blokken skæres i mindre stykker og blandes i, denne proces cremer retten og tilbereder løgene.
Til sidst kommes tranebærene ved og der smages til med salt og peber.
Server til et stykke grillet kød eller en lækker omgang frikadeller.
Tilberedningstid. 30 min.
4 pers.
250g perlespelt
200g blokfeta
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl. Frosne ærter
1/2 dl tørrede tranebær
1 spk. Olivenolie
Salt
Peber
Skyl perlespelten grundigt i koldt vand. Kog den derefter i rigeligt let saltet vand i ca. 25 min eller indtil de er møre, men stadig har bid og struktur.
Imens snittes skalotteløg i tynde strimler, hvidløg knuses fint og kommes i en skål sammen med de frosne ærter.
Når perlespelten er færdig sies vandet fra og kommes i skålen med løg og ærter, olivenolie kommes henover, feta blokken skæres i mindre stykker og blandes i, denne proces cremer retten og tilbereder løgene.
Til sidst kommes tranebærene ved og der smages til med salt og peber.
Server til et stykke grillet kød eller en lækker omgang frikadeller.
Tilberedningstid. 30 min.
Kommentarer
Send en kommentar