Cremet spinatpasta m. ovnbagt laks

Lækker hverdagsmad på 25 min.



2 Pers.

2 laksefiletter

250g frisk spinat fettuccine.

1 løg

2 fed hvidløg

2 peberfrugter

250 ml. madlavningsfløde 9%

1 dl. hvidvin (kan erstattes med vand)

1 spk. majsmel

1 lime

olivenolie

salt

peber

For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. alt efter størrelse.

Kog pastaen al dente i ca. 5 min. i let saltet vand.
Snit løg og hvidløg groft, svits i lidt olivenolie i en sauté pande, peberfrugterne renses og skæres i grove stykker. Drys en spk. majsmel hen over og bland det godt og kom hvidvin henover og lad koge godt ind.
Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen.
Server straks og riv evt. lidt frisk parmesan henover.




Kommentarer