Asiatisk fiskefad m. fisk, grøntsager, kokosmælk og ris

Når aftensmaden skal være hurtig og enkel er dette fiskefad den perfekte løsning. Minimal forberedelse og tilberedningen klarer sig selv i ovnen.



4 pers.

800g pangasus fisk (frost)

2 løg

4 fed hvidløg

2 cm. ingefær

1 blomkål

3 gulerødder

1 lime

1 dåse kokosmælk 400ml.

250 ml. madlavningsfløde 9%

1 spk. karry

1 spk. paprika

2 tsk. gurkemeje

1 tsk. spidskommen

salt

peber


spidskommen

Skær løg i både, hvidløg og ingefær snittes fint. Gulerødderne halveres og skæres i grove stykker, blomkålet brækkes i mindre buketter.Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad og kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje og spidskommen henover og vend det hele godt. Kom det hele i en forvarmet ovn på intervalgrill ved 200 grader i 15 min.
Imens blandes saften af 1 lime madlavnings fløde og kokosmælk i en skål, når grøntsagerne har stået i 15 min. i ovnen tages det ud og kokosmælk/fløde blandingen hældes hen over. Den frosne fisk placeres oven på det hele, krydr med salt og peber og kom det hele i ovnen i 15 min. yderligere.

Server med ris og evt. naan brød.

Kommentarer