lynstegte nudler med broccoli og peberfrugt

 Det Asiatiske køkken er fuld af så meget smag, med enkelte friske råvarer kan en særdeles velsmagende og sund ret kreeres på 15-20 min.
Perfekt til hverdagens travlhed.


4 pers.

150g ægnudler

2 rødløg

3 fed hvidløg

1 hel broccoli

2 røde snackpeber

4 forårsløg

1 chili

1/2dl tynd soya sauce

3 spk. riseddike

3 spk. risvin

rapsolie

Start med at kog nudler til lige før de er færdige, da de skal med i wokken og steges til sidst.

Dernæst skal alle grøntsager klargøres inden stegning påbegyndes.
Hvidløg snittes i tynde skiver, rødløgene halveres og skæres i tynde både. Broccoli skylles og deles i små buketter.
Snackpeber deles på langs og skæres i tynde strimler.
Forårsløg i grove stykker og chili i tynde skiver.

Tænd din wok på fuld varme og kom lidt rapsolie i. Svits løg hvidløg kort, derefter snackpeber, broccoli. Dernæst riseddike og risvin og lad koge ind, soya tilsætte.
Lad grøntsagerne stege i et til to min. Hæld grøntsagerne op i en skål.
Steg nudlerne færdig i wokken i 1 min. tilsæt grøntsagerne og og forårsløg kommes ved og retten blandes godt.
Anret med frisk chili.

Server evt. med lynstegt kød.

Kommentarer