Kyllingtærte m. hytteost uden mel

En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldt med protein og glutenfri.



4 Pers.

Fyld: 

400g kylling

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 broccoli hoveder

2 cm. ingefær

1 spk. paprika

1 tsk. karry

salt

peber

rapsolie

50g revet ost

Æggemasse:

6 æg

3 dl. hytteost

2 dl. cremefraiche 9%

frisk muskatnød

salt

peber


skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie. Dernæst kylling, salt, peber, karry og paprika.
skyl og del broccolien i små stykker og kom ved retten i 3-4 min.
Kom fyldet i en smurt


tærteform ca. 28cm.

Alle ingredienserne til æggemassen piskes godt sammen, muskatnød rives i efter smag og behag, men den kan godt tåle en hel del.

Hæld æggemassen over kyllingefyldet, drys med revet ost og bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 40 min.

Server med en frisk salat.

Kommentarer