Smørebrød med laks og røræg

Sommeren er kommet til Danmark og hvad er bedre end at nyde det med en god gang fisk. Denne frokots ret er hurtig og ekstrem lækker at lave. Kan også bruges til en brunch, men så med franskbrød eller lign. istedet for.



1 Pers.
2 skiver rugbrød
100g røget laks
1 håndfuld rucola
2 æg
1/2 dl sødmælk eller fløde
lidt revet parmesan
persille
olivenolie
salt
peber

rugbrødet ristet ved høj varme på en pande med en god slat oliven olie og groft salt, ca 1 min. på hver side.

kom 2 æg i en gryde, tænd ved middel varme og rør rundt konstant. Når æggemassen begynder at tykne kommes sødmælk eller fløde og lad det varme igennem til en cremet ægge masse opnåes. En god portion parmesan, salt og peber blandes i og smags til.

Anret med rugbrød, rucola, laksen placeret tilfældigt ovenpå salaten, røræg. Drys lidt salt og peber, purløg og til sidst lidt friskrevet parmesan.


Kommentarer