Brød & Co. i Vejl, brød, sixspence og afslappethed

Vejle har fået sig et rigtigt hipster sted, hvis passion er brød. Stedet kom frem i medierne da de var ved at gå konkurs, søgte hjælp blandt befolkningen som via brødkuponer indbragte 400.000 kr. som gjorde at Brød & Co. overlevede og serverer og sælger lækkert brød til masserne i Vejle fra deres lokation i Vejle Midtpunkt som er ved at blive byens latinerkvarter.
I den ene ende af bygningen har drengene deres bageri og brødsalg, den anden ende er caféen med en stor terrasse. paller og højbede skaber et afslappet og moderne miljø, der da også tiltrækker mange unge der lige skal have en espresso og sandwich.
Hvilket er det primære udvalg på kortere som er rustikt og taler til mit madhjerte. Afslappet og uformelt hvilket alt i caféen også afspejler.

Konceptet er at man vælger sin sandwich, charcuteri /oste platte eller salat. Derefter går man i brødbaren hvor alle brød typerne er repræsenteret og forsyner sig. et koncept jeg rigtig godt kan lide. Jeg fik brød og Co's alternative stjerneskud som bestod af en paneret kuller, pil selv rejer og dampet blåmuslinger og rustik salat. Stjerneskud var ikke det jeg ville kalde det, men en rigtig lækker og godt tilberedt fisketallerken som passede helt ind i konceptet med brødbaren.

En lækker og afslappet frokost i rolige omgivelser der får dig til at nyde opholdet hos brød & Co. som jeg er glad for har overlevet trods en svær start.
Kan varmt anbefale stedet der også har aften servering, som da må afprøves på et tidspunkt.
Kommentarer