Spaghetti Scampi


 Lækker nem og smagfuld pasta til hele familien, tilpas mængderne til din familie for det hele drejer sig om at smage til og så sørge for at der er nok til alle, samt bruge gode råvarer.

4 Pers.
500g spaghetti
350g tigerrejer kogte
2 dl hvidvin 
2 skalotteløg
4 fed hvidløg 
1/2 rød chili (frisk)
1/2 l madlavningsfløde 18%
1 jævning (2 spk. mel, 1/2dl mælk, gennemrystet)
1 citron (skallen)
1 bundt persille
 parmesan
olivenolie
salt
peber

Sæt vand over til pastaen og kog i let saltet vand til pastaen er al dente.
Snit løg, hvidløg og chili. Svits kort i rigeligt olivenolie, tilsæt hvidvin og lad koge ind. Kom fløden ved og få det op at koge, tilsæt rejerne, kun med enderne på og lad simre i 2 min til rejerne er varmet igennem. Men ikke for længe, ellers bliver de tørre.
Smag til med citronskal en god portion revet parmesan, salt og peber.
Kom den gennemrystede jævning ved så saucen samles og pastaen vendes grundigt i saucen.
Anret i pastatallerkener eller en stor skål at tage fra.
Top retten af med en god portion revet parmesan, drys lidt olivenolie over, et par drys sort peber og en god portion grofthakket persille.

Velbekomme



Kommentarer