Pasta Arabiata

Denne lækre klassiker i det italienske køkken er en lækker, sund og billig aftensmad. der udover at smage godt også er utrolig hurtig at lave ca. 20 min. fra start til servering.



4 Pers.
1 løg
3 fed hvidløg
20 cherrytomater
140g tomat puré
1 dåse flåede tomater
1 rød peberfrugt
1/2 frisk chili
1 spk. paprika
2 spk. balsamico eddike
1 håndfuld basilikum
salt
peber
Olivenolie

500g frisk pasta evt. fuldkorn

Start med at sætte saltet vand over at koge til pastaen.
skær løg, hvidløg og peberfrugt fint. Svits det hele i olivenolie, kom paprika og tomatpure ved og lad brænde af i bunden.
Tilsæt balsamico og lad det koge væk, derefter kommes de friske tomater og flåede tomater ved. lad det simre i 5-10 min. og tilsæt friske basilikum  blade der er hakket groft. Kom evt. lidt vand ved hvis retten bliver for tør.
Kog imens pastaen al dente eller som pakken foreskriver.

Server straks evt. med lidt revet parmesan, dette giver et pift til retten men er ikke nødvendigt.

Kommentarer