Wok Stegt Hvidkål

En lækker sund grøntsags ret der sagtens kan erstatte ris, nudler og andre typer stivelse.
Passer godt ind i månedens slanke tema.


                                          



4 Pers.

1/2 Hvidkål

3 Gulerødder

1/4 Knold Selleri

3 fed hvidløg

2 løg

4 Forårsløg

2 spk. sweet chilisauce

4 spk. tynd soya sayce

salt

1 spk. Neutral olie







Start med at forberede alle grøntsagerne, så det hele er klar til tilberedning. Gulerødder, hvidkål og knoldselleri skæres i tynde strimler.
Halver løgene og skær i tynde både, hvidløg snittes i ultra tynde skiver. Forårsløgene deles i 2 cm lange stykker.

Varm wokken op under fuld varme, kom olie i og svits løg og hvidløg kort til de bliver klare. Tilsæt gulerødder og knoldselleri, svitses kort inden hvidkålen kommes i. Svits det hele kort inden soya og chilisauce tilsættes. Vend det hele og smag til med salt, soya og chilisauce.
Grøntsagerne skal stadig have godt med bid.

Server evt. sammen med denne oksekødsret.



Wokstegt oksekød

Kommentarer