En sund start på 2015

Så er nytårsaften overstået og de fleste har nok lidt ondt af sig selv idag, og forsøder tømmermændene med Chips, cola, pizza og burger.
Når dette er overstået går det faste januar ritual i gang der indebærer et  6 måneders bindene medlemskab af et fitness center, der bliver brugt 5 gange. Kombineret med ekstrem slankekure på nupo pulver og salat i lange baner.
Dette er ikke den langtids holdbare løsning og inderst inde ved vi det godt.
Det drejer sig om motivation og bevare den.
Personligt har jeg også lidt ekstra kilo at slås med som gerne skulle af nu her, ja det er jo heller ikke første gang. Jeg har aldrig rigtig troet på de her kortsigtede slankekure, men derimod have et generelt fokus på kosten, at den er sund og varieret, lidt mindre fløde og søde ting i hverdagene. Fokus på grøntsager og tænke over forholdet mellem proteiner og kylhydrater, samt mængderne.

Kombineret med lidt motion, så skal det nok lykkedes. Jeg er overbevist om at hvis man i hverdagen tænker rigtig meget over ovenstående og så en gang imellem gør plads til at der kan komme fredags slik og en god bøf med sovs ind.

God Januar kur til jer derude og jeg kommer med flere opdateringer og opskrifter der vil ligge under fanebladet slankekur.

Her findes et par opskrifter til inspiration.

Bøf salat 

Chicken Noodle Soup

Pad-Thai

Grovboller med Yoghurt og Havregryn

Kommentarer