Hereford Randers, en broget omgang uden pasion

http://www.hov-randers.dk/Files/LOGO_SAMLET_SKYGGE_KS_2.gif

Hereford i Randers centrum er ikke at forveksle med restaurant kæden "A Hereford Beefstouw" og desværre bekræftede aftenen på flere punkter hvorfor stedet ikke kunne sammenlignes med denne rimeligt gode steakhouse kæde.

Men på flere anbefalinger entrerede vi på 1. salen i ellers hyggelige rammer, denne torsdag aften var meget stille og at mærke på stedets ejer som selv var tjener denne dag, virkede det som en helt almindelig torsdag.
Menukortet bekræftede førstehåndsindtrykket, ja vi var havnet på et bøfhus, hvor der på den første side var en helsides roman om hvor gode de er og hvor godt deres kød er.
Et citat fra menukortet "Byens bedste bøffer, her er kødet i højsædet". Dette vil jeg give dem ret i da vi senere erfarer at kødet er det eneste der virkelig fungerer her.

Når nu man er på bøfhus skal man have en ordentlig bøf, så i dag blev det en 250g oksefilet. Ja ja, det er jo ikke en rigtig herrebøf men lidt mådehold skal der jo være.
Dertil husets ovnkartofler og så en pebersovs, min medspiser fik bearnaise. Men på kortet stod en bacon/øl sauce som ejeren var emget stolt af, så den skulle jo prøves.
Min bøf skulle være rød og medspiserens medium. Så får vi også testet deres evne til at stege en steak ordentligt.


Efter en relativ lang ventetid kom 2 varme støbejerns tallerkener på bordet garneret med nogle ligegyldige fryse grøntsager, lignede og smagte det ihvertfald som og kartofler. Ved siden af skåle med saucerne.
Lad os starte med det positive, som var at kødet smagte godt og var af tydelig god kvalitet, desværre var stegning helt ved siden af.
http://www.hov-randers.dk/Files/DSC_0083.jpgDen røde bøf var medium og den medium var well done, hvilket tydede på at den havde ligget for længe på den varme tallerken. En detalje man bare skal have styr på, på et steak house.
Kartoflerne var som kartofler nu engang er, men peber saucen smagte ikke af ret meget, en kraftig efter smag af peber og sovsejævning var mere eller mindre det og bearnaise saucen var af pulverslagsen, hvilket vi kun ved fordi vi fandt klumper i saucen og da vi gav en ekstra bestilling kom den på under 1 minut og på den tid kan man ikke nå at røre den på æggeblomme og smør.
Bacon/øl saucen var bare til grin, en kunstig smag af bacon og kunststoffer mødte ganen der på ingen måder var specielt behageligt.

Efter denne omgang var lysten til dessert ikke rigtig tilstede, men da vi kunne se en rigtig espresso maskine tænkte vi at det kunne da ikke gå helt galt, og dog for en meget besk og bitter kaffe mødte vores ganer og ikke engang store mængder sukker kunne rede det rigtigt.

En hovedret med 1 fadøl og en kop kaffe til en pris af 350,- så burde man være bedre stillet og hvis dette er det bedste Randers har at byde på, står det skidt til.
Det er en masse små detaljer der gør at det bliver en kikset omgang, så en mindre ting som at musikken i højtaleren er nik & jay, Rasmus Seebach og Thomas Helmig, giver endnu et indtryk af noget kikset og ligegyldighed, som man med små justeringer kunne få stedet til at spille på højeste tangent.

Jeg vil ikke umiddelbart anbefale stedet, men mit ringe kendskab til Randers gør mig ikke i stand til at vurdere alternativer i byen, så næste gang turen går til Randers spiser jeg nok hjemmefra, desværre.

Kommentarer