Soja bagt kalkun underlår

Kalkun denne ret tørre bandit kan faktisk godt smage virkeligt godt og gøres saftig. Denne opskrift er lidt asiatisk baseret og det afgørende for denne er at man sørge for at glasere hele tiden under tilberedningen.



4 Pers.

4 stk. Kalkun underlår

1/2 dl. rapsolie
2 spk tyk sojasauce
4 spk tynd soja sauce
2 spk sur/sød sauce
1 spk honning
1 spk paprika
1 tsk cayenne peber
1 tsk sennepspulver
1 spk lys sesamfrø

bland alle ingredienser godt på nær kalkun lårene. Læg kalkun lårene i et ildfast fad, kom et par spk.  af marinaden over hvret af lårene og pensle det ud over lårene på begge sider.
bag i en 180 grader varm ovn i 75 min.
Efter hver 15 min. tages lårene ud og pensles med lidt marinade, dette gøres i hele tilberedningstiden.

På billedet serveret med rissalat.







Kommentarer