Kähler Spisesalon i Aarhus


Kähler er meget andet end keramikvaser og design. De senere år har Kähler bevæget sig ind på den gastronomiske scene, bla. med overtagelsen af Malling og Schmidt på Grenåvej der nu hedder Kähler Villa Dining og med Kähler spisesalon i Brunsgade Aarhus, hvor også denne frokost skulle indtages.

Stedet er en rigtig designer hytte med klassiske stole lange borde og selvfølgelig masser af Kähler vaser.
Frokostkortet er enkelt og dansk, smørrebrød er signaturen men derudover kan man få salater og charcutteri.
Valget blev naturligvis smørrebrød 3 stk. for 200,- og med udvalget er det svært at beslutte sig, for det hele så godt ud.
Vores valg blev, hønsesalat, ølbraiseret svinekæber, fiskefrikadeller med remo og røget dyrekølle. Dertil en Fanø Havgus IPA øl der til min store overraskelse kun var på 2,7% alkohol, men med en gylden og fyldig smag savnede man overhovedet ikke styrken fra alkoholen.

Smørrebrødet kom på bordet, pænt præsenteret uden for mange dikkedarer. Velsmagende hønsesalat med en fedmefyldt smag fra mayonaisen sprødhed og syre fra æbler og selleri.
Dernæst nogle utroligt møre og lækre svinekæber med selleri stænger og chips , lige en mundfuld der falder i min smag. Fiskefrikadellerne rørt med div. krydderurter og en fed remoulade der smagte som det skulle, dog synes jeg frikadellen var alt for kold, det kunne smages at den kom direkte fra køleskabet og kunne sagtens have tålt at få lidt temperatur så smagsnuancerne kom helt frem.
Til sidst dyrekølle med løgkompot, stegte svampe og stegte løg, en intens røget smag med de bløde nuancer fra svampe og løg, en sikker vinder.

Alt i alt en god solid frokost med høflig og hurtig betjening. Bestemt et sted at besøge for en hyggelig stund. Dog skal man lige være opmærksom på at man kan komme til at sidde meget tæt med sidemanden da man sidder ved langborde og på travle dage er det trængt med pladsen.Kommentarer