The Diner Aarhus

The Diner i Aarhus der ligger i Bruunsgade lige ved siden af banegården har de sidste par år serveret amerikansk fast food som de gør det i USA, i rigtig Diner stil med læderbetrukne båse, milkshakes på menu kortet, tjenere der render rundt i korte 50'er kjoler.
Ja stemningen er der lige så snart man træder ned i kælderen i bruunsgade med neonskilte på væggen og amerikansk fodbold på tv skærmene.
Bænket i en bås og med menukortet i hånden er det vidst på tide at få prøvet denne burger joint.
Det blev til en steak sandwich med fritter, mayo og husets snackkurv med løgringe, cheese sticks og chili cheese tops, lige til fedt om hjertet. Dertil selvfølgelig en amerikansk øl.

Med maden på bordet og stemningen i hus var den amerikanske diner oplevelse i hus. Maden smager fint synes dog der var lidt et problem med temperaturen generelt både på sandwich men også pommesfritterne der var halv lunkne. Snack kurven er bare er hvad den er og smager som det skal og bør.

Prisen på måltidet blev 370 kr. for 2 frokost menuer med drikkevarer og ligger nok i den høje ende for et fast food måltid og skal derfor også sidde lige i skabet.

The Diner er bestemt besøget værd men pris og kvalitet er ikke helt sammenhængende, men det er tæt på.


Kommentarer