Pasta Med Spinat Og Tigerrejer

Lækker nem og cremet pastaret perfekt hverdagsmad eller let sommerret på terrassen med et køligt glas hvidvin.



4 Pers.
500g penne pasta
300g tigerrejer
250g frisk spinat
1 squash
1 løg
3 fed hvidløg
250g champignon
1 dl. hvidvin
1/4 l madlavningsfløde 7%
1 citron
1 dl. bla. kydderurter (basilikum, oregano, bredbladet persille)
Revet parmesan
salt
peber

Kog pastaen al dente i letsaltet vand.
Imens  skæres løg og hvidløg i tynde skiver, champignon skylles, renses og skæres i tyndeskiver. Spinat skylles grundigt. Squash skæres i ultra tynde skiver på et mandolinjern.
Tag en sorter pande og svits løg og hvidløg let i rigeligt olivenolie, tilsæt svampe, squash og hvidvin og lad det koge godt ind.
Kom spinaten ved og læg låg på indtil det falder sammen, tilsæt madlavningsfløde og pasta, riv skal fra en citron og ca. 1/2 dl. parmesan i samt groft hakkede krydderurter, salt og peber.
Smag til med parmesan, salt, peber og evt. lidt citron saft.

Ved siden af steges rejerne i en brandvarm pande med et knust fed hvidløg, rigeligt olivenolie og salt i 2 min.

Anret i en dyb tallerken med pastaen nederst, derefter 7-8 store rejer ovenpå, riv lidt parmesan og et drys sort peber på toppen og lidt persille.




Kommentarer