På fisken igen igen!

Sent fri fra arbejde og lysten til at spise ude meldte sig kraftig og hvad er bedre end at vende tilbage til en klassiker.
Klassisk Fisk i Nørregade er bestemt en af favorit restauranterne, der med deres mange fisk og skaldyrs retter der altid er veltilberedt og af rigtig gode råvarer tilfredsstiller selv de mest kræsne maver og ganer.
På fisken kan man gå flere veje enten dagens 3 retters menu som i stedet for den klassiske forret, hovedret og dessert er lavet som forret, mellem ret, hovedret eller a la carté. Er man ikke til fisk er der stadig råd med et par enkle kød indslag.

Vi gik a la carté og istedet for forret og hovedret tog vi i stedet for 3 forretter som deling, det er jo mandag.
Men det blev til Moulles Marines med husets fritter, moulles farci og pil selv rejer. Dertil husets hvidvin Jose Parientes som er blevet en af yndlingsvinene med dens friske og frugtige smag behager vores ganer ganske tilfredsstillende.

Men først kommer der lidt brød og hvidløg mayo på bordet, der på underligvis smagte utroligt meget af eddike meget lidt af hvidløg og så manglede der salt så det blev en meget vag oplevelse tilsat brød der også tydeligt manglede salt til at give lidt smag, så en lidt dårlig og uventet start fra et sted vi kun kender for at have utroligt godt styr på smag og balance.
Men maden kommer på bordet og alt om kedelig brød og mayo er glemt igen, fantastisk velsmagende muslinger i en lækker suppe, moulles farci med den sprøde overflade og pil selv rejer (disse er ikke på kortet, men kan som regel bestilles alligevel) og til sidst nogle utroligt sprøde fritter, nok de bedste jeg længe har fået.
Et dejligt måltid comfort food i den høje ende af skalaen.

Igen en dejlig madoplevelse og nu kommer mit lidt sure opstød, hvilket jeg ikke plejer at kunne komme med efter et besøg på fisken.
Personalet denne mandag aften havde en lidt kedelig attitude, når man prøvede at få fat i tjeneren der med ansigtet mod dig bare vender rundt og overhovedet ikke er opmærksom på gæsterne og talte med en lidt snerpet tone når hun var ved bordet.
Dette er en attitude der ligger langt fra hvad man normalt oplever på stedet hvor nærvær er et af de helt store varemærker og skaber den der dagligstue stemning jeg godt kan lide og der skal desværre ikke ret mange af disse oplevelser til for at skræmme kunder væk og hvis man ikke kendte stedet bedre ville man hurtigt få en oplevelse af en arrogant restaurant og ikke vende tilbage.
Priserne er også steget endnu engang begyndt at nærme sig den høje prisklasse af restauranter, hvilket stedet kan bære, men hvis de stiger ret meget mere vil det blive et sted man vælger fra pga. pris.
Vi valgte desserten fra denne dag bla. pga. vi synes 110,- for et stykke lemon tarté er for meget og det var egentlig det vi ville have haft.

Men jeg vil bestemt vende tilbage og satse på at denne gang bare var en dårlig dag for tjeneren og at alt er som det plejer næste gang.
Kommentarer