Lynstegt Svinekød Med Spinat og Grønt

Wok og asiatisk mad er ikke bare sundt og fyldt med grøntsager men samtidig er det utrolig hurtigt at tilberede i en travl hverdag.
Denne opskrift tager ca. 25 min. fra start til servering.


4 Pers.

400g svinekotellet
250g frisk spinat
2 gulerødder 
1 rød snackpeber
1 rødløg
2 fed hvidløg
2 forårsløg 
2 spk. majsmel
1 spk. riseddike
1 spk. risvin
1 spk. tyk soyasauce
4 spk. tynd soyasauce
1 spk. sweet chili sauce
1 spk. paprika
50g cashewnødder 
salt
rapsolie

200g nudler

Start med at skære kødet i tynde strimler og læg det i et fad så det kan ligge i et lag, kom paprika og 2 spk. paprika over og bland, fordel majsmelet over kødet så det laver en skorpe, sæt til side.
skær grøntsagerne i tynde strimler og varm en wok ved høj temperatur. Samtidig sættes vand over at koge til nudler som koges al dente.
Kom en god slat olie i wokken, svits løg hvidløg kort, dernæst kødet når det begynder at tage farve tilsættes gulerødder og snackpeber.
Nu kommes riseddike og risvin i, dernæst tyk soya og de sidste 2 spk. tynd soya og chilisauce.
steg det hele igennem og tilsæt spinat og lad det falde sammen i et par minutter. Til sidst tilsættes forårsløg.
Cashewnødderne ristes på en pande.
Anret i et fad med nudlerne nederst, wokblandingen ovenpå og til sidst toppes med de ristede cashewnødder.


Kommentarer