Fransk frokost på Oli NicoOli Nico i Mejlgade er en lille fransk bistro der primært leverer lækker take away til Aarhusianerne. Dog er der lige 22 siddepladser ved højbordet og barstole. Lavet efter konceptet hurtigt ind, hurtigt ud uden at dette skal lyde negativt. Der er åben til frokost og igen til aften. Denne mandag eftermiddag var det trods placering og tidspunkt svært at få et bord men kom ned at sidde og fik bestilt en god klassisk moulles frites og så en ginger ale. Indretningen er hyggelig, praktisk og fyldt med små ting man kan sidde at kigge på. Ranker af hvidløg, hele skinker klar til at blive skåret til servering og små skilte på væggene med sjove punchlines.                      Som sagt var dette til frokost og derfor skal der gå hurtigt da man skal videre på kontoret og dette har de forstået. 10 min. Så stod maden på bordet, varmt og frisklavet.


Fritter i kræmmerhus med tartar sauce, lækre sprøde og så en gang plain muslinger, vel tilberedt og en kæmpe portion. Dog kunne jeg godt have ønsket lidt mere smag til muslinger, lidt løg og hvidløg og måske lidt persille. Men ikke idag og til en pris på 60,- for en kæmpe portion jeg ikke engang kunne spise op skal man ikke brokke sig over. Stemningen er god og ligeså er maden. Prisen kan man ikke klage over og menukortet er rimelig bredt. Der er dagens 3 retters til at spise i huset, husk at bestille bord, for her er altid fyldt og så det franske bistro kort til take away.
Kan ud fra mit ene besøg kun anbefale at give Oli Nico i Mejlgade et besøg og bestemt værd at begive sig væk fra åen og ned mod det hyggelige latinerkvarter.
Kommentarer