Søndagsbrunch på Klassisk Bistro

Klassisk Bistro i Jægergaardsgade slapper af om søndagen ved at invitere til brunch, der er 2 seetings den første kl. 10 og den næste kl. 12 og så står den ellers på morgenhygge. Som altid er der fyldt og trangt i det lille restaurationslokale og det gør den ikke større at man bliver nødt til at bruge halvdelen af det ene lokale til morgenbuffet, som bugne af ene gode sager. 3 slags oste (fast ost, brie, blåskimmel) som blev serveret som hele blokke og så en kniv, så tog man bare hvad man følte for. Rullepølse, hamburgerryg og en røget skinke, dertil div. surt og sødt efter ønske, marmelade, hele bitavler, sødet Yoghurt med drys, rugbrød og baguette.
Derudover diskede køkkenet op med scramble eggs, omeletter og ja æg i alle mulige andre afskygninger samt ikke mindst pandekager. Derudover var der kaffe/the og appelsin juice
I ægte rustik bistro stil leverede klassisk bistro et godt solidt morgenbord der var alle 190 kr. værd, dog kunne der godt være lidt lang leveringstid på æg og pandekager, men så kunne man jo tage et ekstra glas juice og et stykke lækkert brød med ost eller pålæg.
Pladsen er trang og med div. tallerkener og kaffekander, måtte vinkasser og alle tænkelige jævne overflader tages i brug, men det er jo også en del af charmen hos klassisk bistro.
Husk at bestille bord, for det er et populært indslag om søndagen for det Aarhusianske folk og denne søndag var ingen undtagelse hvor der var fuldt hus.


Kommentarer