En tur med Aarhus Gastro Week på Mefisto Aarhus


Endnu gang afholdes Aarhus Gastroweek fra d. 6-16. Februar så en glimrende måde at starte vinterferien på samt en god opvarmning til aftens indslag som stod på Frank Hvam i Musikhuset Aarhus.
Valget af restaurant denne fredag blev Mesfisto som er placeret i latiner kvarteret og med sin hyggelige placering og sit gode ry var forventningerne høje.
Stemningen i det lille restaurant lokale var god og imødekommende, menuen var jo forudbestemt, 3 retter med mulighed for tilvalg af vinmenu, dog valgte vi en øl da det passede godt til menuen som bestod af løgsuppe, med syltet fisk og croiton med vesterhavsost. En lidt vag forret der manglede smag og ikke mindst salt, fisken smagte ikke af ret meget, croitonerne var fine men generelt en lidt kedelig forret.
Hovedretten var en krokette af confiteret dybstegt gris med en barbecue sauce, syltede gulerødder og creme af gulerødder, dertil kartoffelmos. En pæn ret af udseende og de første par mundfulde var rigtig gode, men derefter blev det ret sødt og og lidt for meget med friturestegt gris og den fede kartoffelmos.
Desserten var rom fromage med marengs på toppen en ganske lækker dessert. Desværre levede oplevelsen ikke rigtig op til vores forventninger, en generel undersaltning af retterne og lidt kedelig menu egentlig. Jeg ved ikke om det skyldes Gastro Week, at man har nedtonet menuen, for den oplevelse vi havde på Mefisto levede ikke op til det ry og den omtale vi har set og hørt om.Derfor kan det i denne omgang ikke blive til mere end3 ud af 5 stjerner.Kommentarer