Torvehallerne i København


Ja så er den gal igen, jyderne er kommet til Kbh og indvies med en lille shoppetur i Torvehallerne. Metroen går lige til Nørreport og så er der kun 1 minuts gang til et fantastisk univers af grønt, fisk, kød og delikateser. Man får de glade sommerminder fra Italien og Spanien tilbage.

Man har formået at lave et energisk miljø med små barer der serveret alt fra øl og vin til kaffe barer, en lille tapas bar med et stort udvalg af croustini, Gorms pizza deli, en sushi bar osv. 

Alt dette i blandt en lang række af delikatesse forretninger, slagtere og fiskehandlere. Alt dette i den ene bygning og i den anden store hal som ligger parallel med denne er der et stort udbud i de lidt sødere sager. Kager, brød, chokolade og meget mere.
Imellem bygningerne er grønt torvet placeret med masser af frisk frugt og grønt.

Et mekka af lækre råvarer man bare har lyst til at gå amok i og købe sig totalt fattig i.
Man har formået at fange københavnernes interesse og dække et behov for at gå på mad marked og hygge med gode venner, kærester eller en fredags bajer med kollegerne. 

Alle standene er udlejet hvilket også giver den gode stemning af et summende fyldt marked.
Er du til lækre råvarer og madshopping på hygge niveau så smut forbi torvehallerne, vi handlede ind til en god omgang tapas til hygge i lejligheden.
Kommentarer