Pasta med spinat og bacon

Hvem kan ikke godt lide en god pastaret og jo enklere jo bedre. Men så gælder det om at bruge friske og gode ingredienser, så får du nogle himmelske pastaretter.





2 pers.

200g Penne Pasta
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 store håndfulde spinat
100g røget bacon
5 spk. Cremefraiche 5%
1 citron
oliven olie
parmesan
salt
peber
basilikum
oregano

Kog pastaen al dente.
Skær løg, hvidløg og bacon i tynde skiver. Svits det hele i en varm pande med en god slat olivenolie. kom spinaten i og lad det falde sammen. Tilsæt citronskal fra 1/2 citron, krydr med salt og peber. kom til sidst pastaen i panden og bland det hele sammen.
Anret i en dyb pasta tallerken top af med lidt revet parmesan, et drys friskkværnet peber og lidt grofthakket basilikum og oregano.

Denne ret tager ca. 20 min. at lave, så har du travlt er dette en fantastisk ret at servere.

Kommentarer