
Vi var i god tid og var fremme ti minutter i ni og blev mødt af hektisk aktivitet i restauranten, mad og vin der i høj fart blev ekspederet ud til de sultne gæster og ved indgangen stod aftenens vært og tog imod folk der havde reserveret bord og havde man ikke det så var der ikke noget at gøre, så måtte man vende tilbage en anden god gang, for denne aften var fuldt booket op.
Men efter at have ventet på vores reserverede bord i ca. 20 min. var sulten da ikke blevet mindre.

Med menuerne plantet i favnen og med en kort velkomst af en af tjenerne var vi overladt til os selv at finde ud af hvad maven lystede.

Vi hoppede alle på 3 retter og jeg gik efter en god omgang herre mad. Tatar med en svampe mayo til forret og en ordentlig omgang oksemørbrad med artiskokker, ovnbagte gulerødder og friske tomater med en kraftig glace til, denne servering var for 2 personer. Desserten blev til en oste servering med 2 gode oste og rug chips.
Vin kortet var også dejligt overskueligt og delt op i kategorier så man kunne se hvilken gruppe vin tilhørte og hvad de forskellige passede godt til.
I det hele taget er menu kortene meget forklarende da det på madklubben er overlagt til gæsten selv at hente information og samtidig selv skænke i glasset. For det er en del af konceptet at klare sig selv for at holde prisen nede. Så mad og vin bliver placeret på bordet uden forklaring, for det er der ikke tid til, men har man spørgsmål bliver de selvfølgelig besvaret.
Tilgengæld så fejler maden ingenting, den er mildest talt perfekt. Lækker tatar med gode smagsindtryk og den rene vare.
Hovedretten viste sig at blive noget af et projekt. På bordet kom en plade med 1,5 kilo oksemørbrad og en kniv og så var der serveret, med kommentaren at hvis vi havde brug for mere kød skulle vi bare sige til. Dette blev der dog ikke brug for, da vi jo kun var 2 til at klare denne krabat. Til gengæld smagte det helt fantastisk og var utroligt mør og perfekt medium stegt. Tilbehøret var også dejligt passende og som tilvalg havde vi købt stegte kartofler. Rigtig mandemad og mere end rigeligt, faktisk lidt vulgært mængde af kød, men så er der da noget at tale om bagefter.
De andre ved bordet fik henholdsvis braiserede svinekæber og bagt torsk med rosenkål også de var meget tilfredse med resultatet.
Min oste anretning var enkel smagfuld og præcis, lige hvad man havde behov for og dertil et glimrende glas portvin.


Kommentarer
Send en kommentar