Januar, spare måned, slankekur og korte ophold i motionscentre.

Så kom vi forbi December og nytår der for de fleste har betydet et par ekstra kilo på vægten og tunget godt i pengepungen. Det er det samme hvert år og alligevel kommer det bag på folk når Januar rammer. Men behøver man så sidde og spise havregryn og gnaske salatblade det næste stykke tid.
Men hvorfor gå i panik og hvorfor spise kedelig ligegyldig mad der får en til at tage kiloene på lynhurtigt igen.

Hos os er det også kiloene der tynger en lille smule efter julens goder og der bliver tænkt over hvad vi spiser, hvor meget og hvornår.
Undgå for store portioner og tænk lidt over hvor mange kalorier det vi indtager indeholder.

Tænk grønt og asiatisk. Asiatisk mad er efter min mening noget af det lækreste man kan få, masser af friske sprøde grøntsager og det indeholder alt hvad man behøver af energi. Samtidig kan det blive ganske økonomiske at kokkerere i dette køkken da gulerødder, hvidkål, spidskål, peberfrugter osv. er billige råvarer. Tilsæt kylling, oksekød (gerne bovstykker eller andre billige kødstykker) eller svinekød.
Tag en tur i din lokal asiatiske butik og køb et lille lager af riseddike, risvin, soya, ris og nudler. Så er du klar til at lave lækre varierede retter med grøntsager og kød der smager helt fantastisk og samtidig utroligt sundt.

Der er her på bloggen flere opskrifter på retter med nudler, ris og andre retter med grøntsager og jeg vil det næste stykke tid ligge flere op til inspisration.
Kombiner en sundere kost med en løbetur og kiloene vil lynhurtigt rasle af.

Kommentarer