Aarhus's Bedste Take Away

Nu synes jeg det er på tide at jeg får lavet en liste over de steder jeg synes er de bedste take away steder i Aarhus midtby. Det efter et par uger med megen travlhed på arbejdet efter juleferien og det er desværre ikke blevet til de store gastronomiske udfoldelser i køkkenet. Til gengæld gider jeg ikke spise dårlig pizza og slatne burgere og giver gerne en 20'er ekstra for at få lidt mere kvalitet. Så her kommer min liste over byens bedste takeaway steder.


Kowloon Asiatisk når det er bedst. Restauranten ligger både i Banegårdsgade og i Frederiksgade og byder indenfor til et køkken hvor det er friske råvarer der er i højsædet og næsten ligegyldigt hvor travlt der er, er maden klar indenfor 10-15 min. og kvaliteten fejler intet. Hovedretter fåes til omkring 60 kr. og for 85 kr. får man en stor forårsrulle plus en hovedret. Hungrer man efter asiatisk så er Kowloon stedet at gå hen.

La Trattoria på Frederiks Allé er Italiensk autencitet fra de 2 brødre der har stedet, hvis man ikke vidste at de er fra Iran ville man tro at de var ærke italienere, for udtrykket i den lille moderne restaurant er med store skinker, pølser og oste. Det er muligt at spise hos trattoria hvis man kan få et af de få borde ellers har de et fantastisk takeaway kort med pizza, pasta, sandwich og salater. Lækre råvarer og enkeltheden i retterne giver plads til smagsindtrykkene fra de forskellige ingredienser.
La Trattoria er stedet at hente din pizza eller pasta og til priser omkring 75 kr.  er det også overkommeligt.

Bones En klassiker vi alle kender, men stadig lækkert og super god selv forkælelse hvis man ikke gider stå bag gryderne. Konceptet er enkelt, ben, fritter og salat og så kan man så også vælge boxe med kylling eller en roast. Hjemmesiden er godt opbygget og gør det nemt og hurtigt enten om man er på mobilen eller ved comuteren. Bones Aarhus har med deres nye lokale også øget kapaciteteten og dermed også forkortet leveringstiden i take away'en så man kan afhente sin mad ca. 20 min. efter bestilling. Selv når der er travlt.
En sparibs box der efter min mening svarer til mad til 3 voksne koster 299 kr.

Byens Burger stedet der har leveret byens bedste burgere i mange år og kåret ligeså af aarhusianerne, leverer stadig store vulgære burgere og nu også fra banegårdspladsen. Burger menuerne gør en mætte og er bestemt et af de bedre burger steder når man hungrer efter burger om det er til tømmermændene eller bare en stor fed burger. til priser omkring 100 kr. for 200g bøf i burgeren, pomfritter og sodavand.
 
Sharks er amerikansk diner for alle pengene, special burgere af god kvalitet og lækre fritter og gode hjemmelavede hvidløgs og chili dips. Det er bestemt hyggeligst at spise inde men det er også muligt at tage med hjem, dog tilbyder de ikke udbringning. Hvis man spiser inde kan man bagefter gå i lokalerne ved siden af og tage et slag pool og en fadøl.
Kommentarer