Koncert på Nordsminde Kro


Nordsminde kro ved Odder, ligger denne gamle kro som i den grad er oppe i gear og har taget nogle koncepter til sig som virker og får folk ud til fjorden og sommerhusområdet, selvom det er vinter. Hele december og året rundt arrangerer kroen koncerter, med store danske stjerner og lidt mindre stjerner. I december måned står den i julefrokostens tegn og denne sidste lørdag i november besøgte jeg stedet sammen med orkesteret Le Freak, som jeg skulle lave lyd på.
Konceptet bestod i at gæsterne ankom 17.30, spiste en lækker middag og 21.30 og 2 timer frem stod den så på disco koncert for fuld kraft og bagefter fortsatte festen i pejsestuen for gæsterne.
Vi derimod skulle jo sørge for at gæsterne fik en god musikoplevelse, men samtidig havde personalet på Nordsminde kro så meget overskud at de sørgede for at vi fik en rigtig god oplevelse af deres fremragende sted.
Ved ankomst stod kokkene klar til at hjælpe os med at få vores udstyr ind og op og samtidig servere en tapas platte så vi ikke gik og sultede.
Efter endt lydprøve startede løgerne. 5 retters menu og ja vi skulle jo arbejde men alligevel præsenterede de os for hele vinkortet som man jo så måtte nippe lidt af, for skulle både kunne præstere senere men også køre en bil hjem.
Her er lidt billeder af de retter vi blev præsenteret for. Vil ikke komme med nogen anmeldelse af middagen som smagte udsøgt men endnu engang sige hvor imponerende den service vi fik af kroens personale og håber bare at gæsterne har følt sig ligeså velkommen for så kan man roligt tage på Nordsminde kro og få en glimrende aften eller bare en frokost.


Kommentarer