Brunch hos Onkel A i Vejle

27. December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ved at være erstattet af lysten til noget helt andet.
Efter en god lang gå tur og lidt sporadisk tilbudsshopping var det tid til at koble lidt fra med god mad og en kold øl og det bedste sted at gøre dette i Vejle må være Onkel A, der med deres rustikke overdimensionerede smørrebrød har lavet en ny trend i byen.

Her er altid proppet med mennesker og det var der også på denne store bytte dag efter jul. Men med lidt tålmodighed fik vi et bord og efter lidt overvejelser og på anbefalingen fra stedets ejer bestilte vi brunch brættet og hertil en høker julebajer der med sine 6,3% godt kunne mærkes efterfølgende.
Et overflod af hjemmelavede lækkerier kom på bordet. Youghurt med frisk frugt, hjemmelavet tunmousse, æg med chili mayo, frikadelle, oksespegepølse, oliven tapenade, hummus, 2 slags oste, friske grøntsager med lidt balsamico over og til at slutte gildet af med var der en lækker svampet gulerodskage med ostecreme. Hertil 2 slags hjemmelavet brød
Et rigtig lækkert måltid der i den grad dækkede alle behov for en brunch og igen levede Onkel A op til forventningerne.Trods travlheden kunne det ikke mærkes på personalet der tog sig tid til at forklare retterne på brættet og i et roligt tempo bevægede sig rundt i restauranten og i køkkenet.
Endnu engang køreturen værd og vi vender gerne tilbage.


4 ud af 5 stjerner.

Kommentarer