Sweet's Messe i ridehust Aarhus


Søndag i november og høj sol over smilets by, hvilket skal udnyttes så en dejlig gåtur i byen og så var der messe i ridehuset. 25 forskellige udstillere med speciale i øl, vin, honning, saft, ost, olier og mange mange andre søde og lækre specialiteter var repræsenteret.

adgangsbilletten kostede 100 kr. i døren og 75 kr. i forsalg og så var der smagsprøve mekka, da alle stande var gratis for udstillerne skulle de så tilgengæld servere smagsprøver og det skal jeg love for der blev.
Der var en livlig stemning i hele ridehuset og masser af mennesker der interesseret lyttede på anekdoter og fortællinger om div. produkter imens man stod med et glas vin, øl eller saft og smagte på terriner, tappenader, olier, honning osv.
Den mest bemærkelsesværdige for mit og min hustrus vedkommende var firmaet Vanilla der har specialiseret sig i vanilje og havde produkter som vanilje sirup, vanilje koncentrat på rene vanilje stænger og mums det var lækkert.
Et godt søndags indslag der bestemt var alle pengene værd og så fik man jo også set på hvad de forskellige leverandører kunne byde op med, så man har noget at kigge efter i fremtiden.

Kommentarer