Frokost pasta!

Frokosttid behøver ikke kun være en kedelig rygbrød med en flad leverpostej. Idag fik jeg lyst til lidt pasta og så er det jo om at bruge det der er i køleskabet og det fik jeg så denne lækre cremede pastaret ud af.


2 Pers.
250g Spinat Fettucini (eller anden pasta) 
1 pakke bacon
1/4 chili
1 rød peber
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 brocoli
en god slat hvidvin
4 spk cremefraiche 9%
en håndfuld revet parmesan
olie
salt
peber

Hak løg, hvidløg og bacon og svits i olie tilsæt fint hakket chili og peberfrugt skåret i tynde strimler. Tilsæt en stor slat hvidvin og damp de små brocoli buketter i 5 min.
Imens koges pastaen al dente.
bland pastaen og grøntsags blandingen og tilsæt cremefraiche og parmesan, smag til med salt og peber.
top anretningen af med et drys peber og lidt frisk revent parmesan.

Kommentarer