Restaurant Marco Polo Aarhus

Så stod den på Italiensk igår aftes og da der ikke var nogen bestemt lejlighed  for at gå ud at spise skulle det heller ikke være for fint.
Det blev det så heller ikke. Den Italienske restaurant Marco Polo der ligger for enden af Vestergade i Aarhus kører et koncept med 2 eller 3 retter for billige penge.
Vi valgte 2 retter for 169,- som bestod af valgfri forret og så en pasta eller risotto. Lige hvad humøret var til denne dag.Jeg fik en kartoffel fondant lignende ting med nogle grillede tigerrejer og en stor dusk frisé salat. Det fungerede ok og smagte hæderligt.
Min kone fik noget røget laks som var godt gennemrøget og med samme dusk frisé salat og nogle meget syrlige syltede ingefær.
Hovedretten blev pasta carbonara til os begge og den gjorde ikke noget synderligt godt ved tanken om italien. Let overkogt pasta, tør skinke og en meget fed ostecreme der ihvertfald havde virkning til at man ikke kunne spise op.

Alt i alt en små kedelig oplevelse men prisen taget i betragtning er det vel ok. men så igen, kræver det altså ikke ret meget at lave så enkle italienske retter så de smager fantastisk, bare man bruger friske og gode råvarer og med det store og lækre udbud af restauranter der er I Århus skal de ikke på Marco Polo forvente at vi kommer igen lige foreløbigt.

2 af 5 stjerner

Kommentarer