Hokaido Suppe

Lækker varm efterårssuppe med masser af smag.





6 Pers.
1kg Hokaido Græskar
1 Porre
1 Løg
4 Fed hvidløg
3 Gulerødder
1 rød chili
1 glas hvidvin
0,6 l grøntsags fond
salt
peber
olie

Tænd ovnen på 250 grader og grill. Skær græskarene over i kvarte, rens for kerner og kom i ovnen til de er møre og let gyldne.
Imens skæres alle grøntsagerne i mindre stykker. varm en gryde med lidt olie og svits løg, hvidløg, kom porre og gulerødder og chili i. Kom hvidvinen i og lad koge lidt ind hæld grøntsagsfond ved og lad koge i ca. 15 min.
Når græskarene er møre skrabes indholdet ud og kommes op i gryden og blendes til en ensartet masse.
Server evt. med lidt frisk oregano på toppen og lidt parmesan flager.

Kommentarer