Can Blau AarhusCan Blau i Aarhus er det eneste seriøse og helt igennem spanske Tapas sted i Aarhus midtby. Med et menukort der tilbyder alt i spanske fristelser vel tillavet og med priser fra 18,- til 200,- er der lidt for enhver smag.
En forkærlighed for trøffelmayo er dog en ret gennemgående ting i retterne og til sidst så er man rent faktisk gået hen og blevet mættet godt og grundigt af denne ellers så udsøgte delikatesse.

Vi var så heldige at have fået et gavekort til Can Blau så denne fredag skulle den have gas. Vi startede med en gang bobler mens vi kiggede spisesedlen igennem med det store udvalg af tapas retter fordelt i kolde og varme.
Vi fik valgt en god blanding af lidt fisk, kød, salater, kartofler ja alt hvad hjertet begærer.
Noget af det vi hæftede os mest ved var nogle tempura stegte artiskokker der smagte helt fantastisk, samt den lille mundrette can blau burger.
Betjeningen er behagelig og kompetent og trods det kæmpe lokale der er delt op i flere afdelinger var tjenerne nærværende og opmærksomme. Indretningen moderne men i de varme spanske farver.

En rigtig god aften i godt selskab, med god mad og gode vine, men et billigt spisested er det ikke vores regning endte i 1800,- alt inkl.
Men bestemt alle pengene værd

4 af 5 stjerner


Kommentarer