Aarhus Gastro Week 2013 på Restaurant ETIgen i år løber Aarhus gastro week af stablen i uge 41 og 42. Konceptet er at 8 forskellige gourmet restauranter lukker dørene op med en 3 retters menu til 250 kr.
Man køber billeten på nettet og der køres 2-3 seetings på en aften. Så man har en tidsbegrænset bordreservation. Til gengæld får du udsøgt mad til billige penge.Vi havde fået et bord på restaurent ET til kl. 17.30 denne Torsdag. Vi bliver placeret i den hyggelige kælder og da jeg var der i god tid og ankom som den første kunne jeg jo iagttage lidt hvordan tjenerstaben gik og forberedte sig og en god lille detalje var overtjeneren der ligger smagte alle hvidvinsflaskerne til for prop. Det er noget der giver point i min bog.
Menuen var nordisk inspireret og passende til dette efterår.

Forretten bestod af koldrøget laks med blomkål, citron, brøndkarse, agurker og sprød rug. Let og frisk ret, med gode smage og tilpas syrlig til den fede laks.

Hovedretten lå tilgengæld i den tungere ende. Dansk gris tilberedt i 5 timer med skummende Karl Johan sauce, knuste kartofler og salat med endive og persille.
Lækkert fyldig ret med masser af vinterens toner. En tung omgang at komme igennem så godt der kun var en dessert tilbage nu.Desserten Mørk chokolade med efterårsbær, marengs, krokant og frisk sorbet. Dejlig frisk og syrlig dessert der gjorde det godt ud mod den tunge hovedret.

Alt i alt en velsmagende middag. Jeg tog vin menuen der passede til, til 200 kr. og min hustru tog en øl så regningen lød alligevel på små 800 kr. så helt billigt er det ikke. men omvendt er det en god lejlighed til at komme ud og prøve noget nyt.

4 ud af 5 stjerner.

Kommentarer