Sota Sushi Århus


Der er så mange muligheder i Aarhus når det kommer til sushi, men personligt er og bliver farvoritten Sota Sushi i Vestergade. 
De hyggelige afdæmpede rammer er perfekte til en hyggelig aften i byen og det brede menukort der eksekveret med perfektionisme er alle pengene værd.
Man kan sætte sit måltid sammen på flere måder. Der er mulighed for selv at sammensætte med forskellige maki ruller, store som små, alm. Med tang yderst eller som inside out. Et utal af forskellige nigiri, sashimi eller div. Sticks. 
Hvis man ikke ønsker fisk på det hele er der også alternativer med and og oksekød.
Deres anderuller er et must som man ikke kan komme udenom.
Hvis man ikke helt kan finde ud af hvad man er til og ikke kan overskue menukortet, hvilket godt kan være list svært, så er der muligheden at bestille en af de mange menuer der varierer i størrelse og indhold og man kommer stadig vidt omkring i Sushi universet

Vi valgte at køre via kortet og fik smagt lidt af hvert og blev ikke skuffet. Mange smags nuancer er repræsenteret og tilberedningsformer.
Yderst velsmagende og selvfølgelig fil vi bestilt for meget så akkompagneret af en flaske rose. Trillede vi mætte og glade hjem fra en dejlig tur på Sota Sushi
                                     

Kommentarer