Panorama Restaurant Munkebjerg
 


Lige uden for Vejle inde midt i skoven oppe af den store bakke ligger Hotel og Casino Munkebjerg der med sin terrasse og restaurant kan tilbyde deres gæster den flotteste udsigt ud over fjorden. Der er intet mere beroligende at sidde der med et glas hvidvin og kigge ud over den smukke natur, dog med lidt motorvejsstøj i baggrunden.
Men nu var vi her for at spise middag og desværre var det ikke varmt nok til at sidde udenfor så vi trak ind i restauranten der med sin meget 80'er inspirerede interiør og det samme med borddækning bragte en tilbage til den tid jeg selv gik med ble. Tjenerne passede også med deres klassiske outfit ind i hele billedet.

Vi fik os sat og lynhurtigt kom der lidt brød og smør på bordet imens vi kiggede på menu kortet. Med et udvalg mellem 5 forretter, 5 hovedretter og 3 desserter gjorde kortet overskueligt og samtidig en vished om at der nok bliver brugt friske råvarer.


Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. En ganske let forret der dog ikke var specielt gratineret og hvidløgssmagen heller ikke særlig kraftig, men det gjorde egentlig ikke noget da det så lod den dejlige smag af hummer tilbage i sin rene form. Hertil et glas "Domain Les Escasses". En dejlig let hvidvin der stod godt hummeren.

Hovedretten til gengæld blev til en tung bastard i form af en Peberbøf flamberet on the site, med lækre sprøde fritter og nogle grillede sommerløg og radisser. Hertil en kraftig portvinssauce.
God og lækker hovedret som er en rigtig klassiker, ok kvalitet kød som var stegt ganske fint. Dog stegt færdig i køkkenet så da det blev flamberet formåede det lige at blive en lille smule overstegt til min smag.
Hertil en kraftig Barbera d'Asti.

Desserten sprang vi over idag da alle var prop mætte efter 2 gode retter.

Trods lækker mad så bliver oplevelsen noget forstyrret af adskillige højtrystende selvskaber der sandsynligvis er på kursus på stedet og så spiser i restauranten. Disse selskaber overtog hele restauranten med taler og fælles sange, hvilket gjorde at man næsten ikke kunne føre en samtale ved bordet.
Dette var lidt en skam, da resten egentlig er ganske godt og så er det altid lidt sjovt at få lidt 80'er stemning.

På en skal fra 0-5 stjerner vil jeg give Munke bjerg 3.

Kommentarer