Malling & Schmidt's spisesalon






Nu var det lige før vi skulle giftes og for at komme lidt væk fra bryllups forberedelserne tog vi en tur ud af Grenåvej i Århus og her ligger hvad der ligner en "almindelig" villa, dog i den dyre ende og her ligger Malling og Schmidt.
Her viser de hvad det er der har gjort dem landskendte for fine dining i den høje ende og godt placeret i deres eget design af møbler var der belæg for en rigtig god aften.
Da vi kom ind af hoveddøren blev vi mødt af en række tjenere der alle var klar til at vise os på plads og vi blev ført igennem huset og ud i den bagerste del der var indrettet som en hyggelig spisestue med lammeskind på sæderne og det store åbne køkken der gjorde det muligt at følge med i hvad der skete derude.
Konceptet er enkelt der er en menu, der serveres 3 retter + snacks og appetizer, kaffe med avec og sødt og fri vinbar hvor der var 3 forskellige rød og hvidvin.
Hele herligheden for 600 kr. Hvilket  bestemt var alle pengene værd.
Med et herligt udvalg af årstidens grønt, fisk og kød kom vi igennem et lækkert måltid der viste at Malling og Schmidt høre til i den tunge ende når det gælder dansk gastronomi. Chokolade blev serveret som diamanter. Cognac rom og bailey til kaffen og en vinbar der nøje var udvalgt så man kunne få en vin af den karakter man nu selv var mest til. Meget balanceret udvalg.

Alt i alt en rigtig god aften til fornuftige penge der var med til at skabe en rigtig god aften for min hustru og jeg.
Så alt det bedste til Malling og Schmidt herfra.

Kommentarer