Bryllupsfest!

Ja så var det jo i lørdags at vores store dag stod og vi sagde ja til hinanden. Efter en kort seance på Ebeltoft rådhus gik turen til Harlev Mølle hvor festen skulle stå.
Efter kage, champagne og en kop kaffe med sødt skulle vi til bords og det er jo så her at vi kommer ind på emnet til bloggen her, vi havde bestilt maden fra vores yndlingsrestaurant nemlig Restaurant Mellemrum i Aarhus. Sammen med maden havde vi bestilt en kok som anrettede og sørgede for at alt tog sig fra sin bedste side. Menuen bestod af forret, hovedret og dessert alt serveret som buffet. På bordene stod 3 slags brød og 2 slags dip, en grov rød hummus og en krydder mayo samt saltet smør.

Forrets buffeten bestod af nogle forskellige salater, med blandt andet asparges, grøn salat, mormorsalat, salat af ramsløg med stegt rugbrød og ristede mandler.
Røget svinemørbrad, lynstegte skiver af oksemørbrad samt en helt fantastisk saltet laks.
Vinen på bordet var en Pinot Gris 2011 fra Alsace.

Hovedretten bestod af de samme salater som til forretten og så kom der så ungehane og kalvefilet stegt sous vide med saltbagte kartofler og en sauce barolo i den kraftige ende.
hertil en Haute Medoc 2011.

Desserten som jo for nogle altid er højdepunktet levede også op til forventningerne. en dejlig cremet chokoladekage ála mellemrum samt rabarber trifli. Mums.
Her fik fi en lækker frisk Muscato dessertvin som der ved et bord blev kamp om at få fat i så mange flasker som muligt.

Alt i alt var det en fantastisk menu der havde det ønskede sommerpræg over sig og virkede dejlig let og ja selvom det var buffet fremstod det hele delikat og lækkert, præsentationen stod man jo selv for men på buffeten tog det sig rigtig godt ud og smagte helt fantastisk og kokken havde formået at få udtrykket man normalt møder på restauranten med ud af huset, så vi var meget tilfredse og det var vores gæster bestemt også.

Kan kun anbefale andre at tage kontakt til Restaurant mellemrum hvis I skal have mad ud af huset i absolut topklasse og prisen pr. kuvert minus vin var på 350 kr. til 80 pers.
Kommentarer