Saichi Sushi ÅrhusSushi restauranter findes efterhånden alle steder i Aarhus og med stor forskel på kvaliteten hvilket også gør at der skal nogle gode markedføringstricks og høj kvalitet til for at fange kundernes interesse.
Saichi sushi i Jægergårdsgade har siden de overtog lokalerne fra Malling & Schmidt leveret sushi af høj kvalitet både til sit in og take away. De har formået at skabe et hyggeligt og stilrent restaurationslokale der taler til de skandinaviske borger.
Saichi har for at få flere kunder ind lavet et all you can eat koncept der går ud fra menukortet, man bestiller alt hvad man kan spise for 211 kr.i weekenderne er det 30 kr. dyrere. De eneste begrænsninger der er, er at efterlader man mere end 3 stykker sushi på tallerken betaler man et gebyr på 15 kr. pr. styk man ikke har spist. Til gengæld er der ikke begrænsning på hvor mange gange man kan bestille.
Men nu det vigtigste, selve sushi'en som er dejlig varieret og med råvarer af høj kvalitet og tilberedt af en japaners dygtige og kyndige hånd.
Dette måltid for 2 personer og en flaske hvidvin løb op i 700 kr. og bestemt alle pengene værd og placerer sig blandt top restauranterne inden for sushi.
Ejerne af Saichi sushi driver også MizuMizy sushi, Oishii running sushi og Oishii wok som bestemt skal besøges en dag.


Kommentarer