Bagekursus i Ribe


I Ribe har Thomas Purkær startet et koncept der nu er blevet en succes for ham. Bagekurser for almindelige danskere der gerne vil have lidt inspiration og lære nogle teknikker til at bage bedre brød.
Kursets varighed er ca. 5 timer og i det tidsrum skal der bages rundstykker, rugbrød, franskbrød, pizza, speltboller, grydebrød og sikkert flere ting jeg har glemt. Derudover for man både brød og dej til flere af brødtyperne med hjem, samt opskrifter.
Kurset er bygget op sådan at man arbejder  2 og 2 og så er prøver man at lave dejen til alle brødtyperne, men samtidig så er der snydt lidt som i tv køkkener så har Thomas lavet en dej på forhånd så man også når at bage og smage brødet.
Hvis man har interesse i at bage godt brød og godt vil have lidt inpiration til hjemmebagning så er de 575 kr. som kurset koster bestemt pengene værd.
Pga. den store interesse for kurset er det flyttet i større lokaler og kan nu have op til 14 deltagere pr. hold og samtidig er det muligt at deltage i kurser på forskellige niveauer samt et nyt kransekagekursus.
Det er muligt at se mere på hjemmesiden.
www.bagekursus.dk

Kommentarer