Tun steak med nuddelsalat

Denne lækre ret er fantastisk når du ønsker noget sundt med lækkert. Tun er ikke den billigste fisk så ønsker man nuddelsalaten kan man også sagtens bruge den sammen med nogle tigerrejer f.eks. Men her er retten med tun.

 

1 person.
1 Tun Bøf
75 g Ris Nudler
0,5 Rød Peberfrugt
1 Forårsløg
5 cm Agurk
1 Fed Hvidløg
2 spk Risvin
Salt
Peber
Chili
Sursød Sauce

Nuddelsalat:
Skær grøntsagerne i aflange tynde strimler undtagen hvidløget.
Sæt en gryde med letsaltet vand over kog og kom nudlerne i og kog dem i ca. 5 minutter til de er aldente.
Tag nudlerne op og dryp dem af kom dem i en skål og tilsæt risvinen kom grøntsagerne i og knus hvidløget i. Bland det hele sammen. Grøntsagerne bliver tilberedt i varmen fra nudlerne så de får en let sprød smag.
Smag til med salt.

Tun Bøf:
Sæt en pande over på fuld blus. krydre bøffen med salt og peber og en lille smule chili pulver.
Smid bøffen på panden 10-15 sekunder på hver side. Bøffen skal stadig være let rå inden i. Bliver den gennemstegt blvier den tør og kedelig.
Anret tun og salat på en tallerken tilføj lidt sursødsauce som dressing og du har en lækker sund aftensmad.

Kommentarer