Spicy Kyllingesuppe



4 Pers.

400 g Kyllingebryst
500 ml Hønsefond
1 dl hvidvin
1 Løg
2 fed Hvidløg
2 cm Ingefær
0,5 Frisk chili
1 Rød Snack Peber
200 g Majs
400 g Kokosmælk
1 Lime (saften)
1 tsk Paprika
0,5 tsk Cayenne peber
salt
peber
Olie

skær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også. varm lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg, de må ikke tage farve. Tilsæt hakket chili og ingefær.
Skær Kyllingen i små stykker og tilsæt gryden. krydre med paprika og cayennepeber. Del snack peberen på langs og skær den i fine skiver og tilsæt i gryden.
hæld hvidvinen over ingredienserne og lad den koge i et par minutter. Tilsæt hønsefond og lad simre i 10 minutter.
tilsæt kokosmælk og majs (bruger du friske majs skal de blancheres i 2 min. først). smag til med salt og peber og lad det simre videre i 10 minutter.

Anret i suppeskål og server med brød.

Kommentarer